Meedoen met Sprookjes in De Baerne

Cultuur Lokaal Barendrecht
Cultuur Lokaal Barendrecht

Eind deze maand wordt de BaerneZaal omgetoverd tot een waar sprookjesbos. In twee voorstellingen van ongeveer drie kwartier kunnen kinderen van 3 tot 6 jaar meedoen met verhalen en muziek in de sfeer van bekende sprookjes. Onder andere komen Roodkapje en Sneeuwwitje voorbij.

Annemarie Rijkée, jarenlang muziekdocent bij CultuurLocaal, heeft de voorstelling gemaakt en daarvoor zelf ook liedjes geschreven. Ze speelt de voorstellingen met pianobegeleiding door Hans Cok.

De voorstellingen worden door CultuurLocaal aangeboden in het kader van de KinderMuziekWeek., het jaarlijkse landelijke programma om kinderen van 0 tot 12 jaar te laten genieten van het maken van en luisteren naar (live) muziek. De basisscholen in Barendrecht ontvangen vooraf opnamen van de liedjes, zodat de kinderen goed mee kunnen doen.

De eerste voorstelling is op zaterdag 25 maart om 10:00 uur, de tweede op woensdag 29 maart om 14:00 uur in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. De toegang is gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar miranda@cultuurlocaal.nl.