Meer mensen bezoeken gebouw Het Kruispunt

Het Kruispunt
Het Kruispunt in Barendrecht

In vergelijking met 2018 hebben meer mensen het afgelopen jaar gebouw Het Kruispunt aan de Middenbaan in Barendrecht bezocht. De partners wisten dit jaar zo’n 192.500 bezoekers over de vloer te krijgen. Een stijging van circa 10 procent.

In 2018 wisten 176.294 mensen de weg naar Het Kruispunt te vinden. Het aantal bezoekers is van alle partners gezamenlijk: Theater het Kruispunt, Exxact Barendrecht, Digitaal Dagblad BV, de Bibliotheek AanZet en SPRUIT eten & drinken.

‘’Dat we dit jaar meer mensen in dit gebouw hebben mogen ontvangen geeft aan dat er behoefte is aan een concept als Het Kruispunt. We zijn er trots op dat we dagelijks veel bezoekers van verschillende doelgroepen hebben mogen ontvangen en willen al onze bezoekers en maatschappelijke partners bedanken. Wij kijken er naar uit om volgend jaar weer een mooi programma-aanbod te mogen samenstellen’’, aldus de partners.

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Digitaal Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt.