Meliom, De Overburen in Hart voor Barendrecht op 31 mei 2022

Hart voor Barendrecht
Hart voor Barendrecht

Op dinsdag 31 mei 2022 zijn Anita van Vuuren, medewerker van Meliom, De Overburen en Berdien van Everdingen, beheerder van De Kleine Duiker te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht in het kader van de Estafette. Anita van Vuuren is persoonlijk begeleider en coördinator vrijwilligers in Meliom, De Overburen.

Meliom van De Overburen is een woonvoorziening en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke handicap in de Kruidentuin. Een groot woongebouw met twee verdiepingen in de Kruidentuin. Hier wonen 26 cliënten in vier woongroepen.

Berdien van Everdingen, beheerder van De Kleine Duiker, de recreatieboerderij aan de rand van Barendrecht geeft het estafettestokje door aan Anita. En De Kleine Duiker heeft ook een zorgtak, waar cliënten van Meliom gebruik van maken.

Met Berdien en Anita gaan we in gesprek over de mogelijkheden die er zijn en hoe zij elkaar kunnen versterken.

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Exxact Barendrecht is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en via internet op www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl.