Mensen met passie voor de Bijbel in Hart voor Barendrecht

Logo Hart voor Barendrecht

Op dinsdag 24 september zijn Hugo Plaisier van de Immanuëlkerk en Marijke Roodnat van Carnisse Haven te gast in Hart voor Barendrecht.

In de Immanuëlkerk worden een tweetal bijeenkomsten georganiseerd om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de Immanuëlkerk. Zij nodigen op twee zondagmorgens, op 29 september en 24 november van 12:00 tot 13:00 uur wijkbewoners uit die geïnteresseerd zijn in het geloof en de Bijbel. Zij kunnen een kijkje te nemen in de kerk en zij krijgen informatie en uitleg over de Bijbel. Er leven vaak veel vragen over kerk en geloof. Ook zal er een kleine lunch worden aangeboden. Een gastvrije kerk staat hen voor ogen.

Carnisse Haven heeft aandacht voor jongeren Barendrecht breed. Zij houden sinds 2018 jongerenvieringen met de naam Heilig Vuur. Iedere jongere tot zo’n 25 jaar is hier van harte welkom. Heilig Vuur biedt de mogelijkheid om juist met leeftijdsgenoten op een actieve en interactieve manier over een thema van gedachte te wisselen. Thema’s die aansluiten op de belevingswereld van jongeren en die op eigentijdse wijze worden belicht. Na het ‘heilig uur’ wordt er met elkaar gegeten. Over deze onderwerpen gaat Hart voor Barendrecht met de gasten in gesprek.

 


Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl.