‘Met van Mill door de middag’ gaat weer van start!

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdag 2 september is het zo ver ‘Met van Mill door de middag’ gaat weer van start! Wij gaan in gesprek met verschillende gasten over talloze actuele onderwerpen. Initiatiefnemers, (jonge) ondernemers, wethouders, hulpverleners en gepassioneerde mensen met een verhaal. Iedereen is welkom in ‘Met Van Mill door de middag’ elke maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur bij Sebastiaan van Mill. Zo hebben wij mogen spreken met de rekenkamer, Ikea, Sanquin, Erasmus MC, Evides en zanger producer en acteur Paul Sinha.

Woensdag 2 september wordt weer een interessante uitzending met onder andere Gymnastiek Vereniging Barendrecht en aandacht voor de week tegen voedselverspilling. Houd onze sociale media en website in de gaten voor de andere gasten van woensdag.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill