‘Met Van Mill door de middag’ start weer

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdag 16 oktober om 15:00 uur zijn we weer “terug van 10 dagen radiostilte in Coronatijd”. In deze uitzending schuiven gasten aan om te spreken over gebeurtenissen van de afgelopen week. En een vooruitblik naar wat nog komt. Te gast zijn: Nederlands Kampioen Striptekenen Bowen Smit, Jan Pijnenburg van de Fietsersbond Rotterdam en omstreken, Burgemeester Jan van Belzen met Kinderburgemeester Iglaas Adnaan. En natuurlijk zoals elke vrijdagmiddag Arco van der Lee van De Schakel.

Volg onze website en social media kanalen voor meer informatie en de laatste updates.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of heb je nieuws of een verhaal mail naar redactie@exxact.nl o.v.v. ‘Met Van Mill door de middag’.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill