Musicals en voetbal bij Podium Vis

Presentator Jos Vis
Presentator Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur:  favoriete musicals
In dit uur laat Jos u nader kennismaken met (RTV Albrandswaard) radio-collega Albert-Jan Verhoef. Deze kennismaking gebeurt mede aan de hand van songs uit de favoriete musicals van Albert-Jan. Met uiteraard de verhalen van de musicals. Albert-Jan is in 2014 begonnen bij RTV Albrandswaard. Hij is technicus bij 3 programma’s:  Nederlandse Muziek (maandag), Orkesten Festival (woensdag) en Goedemorgen Albrandswaard (zondag). Verder is hij bij Jos (invaller) technicus op zaterdag bij de Top 25 van RTV Albrandswaard.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: voetbalgogme
Dit uur is Fred Meeuwissen te gast bij Jos. Fred is in de sportwereld geen onbekend persoon. Hij is erevoorzitter van  XerxesDZB. Staat bij elke wedstrijd van het 1e elftal( zowel de zondag- als de zaterdag afdeling) hoorbaar langs de lijn. Houdt zich al jaren bezig met de Wielerronde van Barendrecht. Daarnaast is hij ook jarenlang actief geweest in de Barendrechts politiek. Fred heeft tegenwoordig ook zijn “Fred on Tour”, waarin hij o.a. praat over het gemis van gogme (spelintelligentie of spelinzicht) in het hedendaagse amateur en (top)profvoetbal. Wat er precies aan ontbreekt en natuurlijk wat daarvan de oorzaak is komt Fred allemaal uitleggen.

De techniek van het programma Podium Vis is dit keer in handen van Hans van Hengel

 


De “live”uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)