Muziek en boeken in Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uurde (muzikale) generatiekloof met Cees Maaskant en zijn dochter Mabel.
In dit uur maakt u nader kennis met Cees Maaskant en zijn dochter Mabel. Deze kennismaking gebeurt mede aan de hand van hun favoriete muzikale top 3 en 1 guilty pleasure,  met uiteraard de verhalen achter de muziekkeuzes. Cees is sinds 1 januari 2020 interim-directeur van de N.V. BAR Afvalbeheer. N.V. Afvalbeheer is dé beleids- en uitvoeringsorganisatie voor het duurzaam inzamelen en verwerken van huishoudelijk afval in de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Daarvoor was Cees manager uitvoering bij deze organisatie. In zijn vrije tijd stapt hij graag op zijn motor om heerlijke toertochten te maken. Mabel is studente en woont nog thuis. Hebben ze veel gemeen? Delen ze hun hobby’s? Houden ze van dezelfde muziek? Kortom is er een (muzikale) generatiekloof?! Na dit uur zullen we het weten.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: de favoriete boekentop 5 en 3 tips van: John Brosens.
Jos ontvangt de bekende Barendrechtse schrijver John Brosens in de studio. Elke vierde donderdag van de maand heeft John op Exxact Barendrecht zijn eigen boekenprogramma: Panorama Literama.  Dit uur vertelt John wat zijn favoriete Boeken Top 5 van het jaar 2019 is en wat zijn boekentips voor het jaar 2020 zijn. Na dit uur weet u wat u had moeten lezen en wat u zeker moet gaan lezen.

De techniek is deze keer in handen van Luuk van Kwawegen

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.