Muziek en het sportcafé in Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Sportcafé
In dit uur komt Liane Gransch, ex top turnster, haar ervaring vertellen over top-turnen. Dit uiteraard naar aanleiding van de berichten rondom het top-turnen in Nederland. De Barendrechtse was in 1991 de eerste Nederlandse ritmisch gymnaste die een Olympisch startbewijs heeft gehaald. Vanwege gezondheidsklachten door het vele diëten en blessures gaf zij in januari 1992 te kennen te stoppen bij de nationale selectie. Hierdoor kon ze ook niet naar de Olympische Spelen.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: de muzikale 3 generatiekloof
In dit 2e uur presenteert  Jos een speciale muzikale 3 generatiekloof. In de studio ontvangt hij namelijk zijn schoonzoon Johan de Ruiter en diens zoon Luuk. Johan en Luuk vinden dat Jos geen muzieksmaak heeft. Uiteraard wil hij daarvan het bewijs horen. Alle drie laten ze 3 nummers horen en vertellen elkaar openhartig wat ze er van vinden. Wordt vast spannend en vooral leuk!

De techniek van het programma is in handen van Luuk van Kwawegen

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.