Muziek voor kleuters, muziekmaatjes en volwassen beginners

kindernuziek

Winia van de Verhalenmand start op woensdagmiddag 11 januari om 13.30 uur samen met Harmonievereniging Barendrecht weer een serie play-shops muziek met je lijf. Om instrumenten te bespelen is het goed om eerst de muziek te ervaren. Door middel van dans, luisteren en zelf instrumentjes bespelen gaan we dit spelenderwijs doen.

Alle kinderen in de leeftijd van (bijna) vier tot en met zes jaar die het leuk vinden om met muziek te spelen zijn van harte welkom op de play-shops in het Trefpunt. Aan de hand van een verhaaltje gaan ze zo’n drie kwartier lekker spelen met muziek. De ene keer dansen, dan weer met instrumentjes of gewoon lekker luisteren en spelen.

Op vrijdagmiddag 13 januari start Jacinta van Mill om 16.00 uur weer met de groep MuziekMaatjes voor kinderen v.a. 6 jaar. De kinderen leren op gehoor in groepsverband een aantal verschillende instrumenten bespelen. Op een later tijdstip wordt ook het notenschrift aangeleerd.

Ook op 13 januari start de nieuwe groep voor Volwassen Beginners om 19.00 uur .iedere volwassen kan hieraan meedoen. Kennis van notenschrift is niet noodzakelijk maar wordt al spelend aangeleerd. Alle drie de groepen vinden plaats in het Trefpunt dr.Kuyperstraat 4 in Barendrecht. De eerste les van alle drie de bijeenkomsten is een kennismakingsles.

Opgeven kan via Maria Prooi tel 06 42412638 of stuur een mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl met vermelding van geboortedatum en naam en tevens telefoonnummer.

Het bericht Muziek voor kleuters, muziekmaatjes en volwassen beginners verscheen eerst op Barendrechts Dagblad.