Muziekles voor volwassenen bij Harmonievereniging Barendrecht

Harmonievereniging Barendrecht
Muziekles bij Harmonievere
Muziekles bij Harmonievereniging Barendrecht

Wil jij ook slagwerk, klarinet, saxofoon, fagot, hobo, hoorn, trompet, trombone, tuba of dwarsfluit spelen?

Harmonievereniging Barendrecht geeft muzieklessen aan volwassenen op alle bovenstaande instrumenten. Weet je als beginner nog niet welk instrument bij je past? Dan is een bezoek aan de repetitie van het Beginners Orkest Volwassenen op vrijdagavond tussen 18.30 uur en 20.15 uur een mogelijkheid om dit te ontdekken.

Alle instrumenten kunnen worden uitgeprobeerd en een gratis proefles op één van de instrumenten is mogelijk in de daaropvolgende week bij één van de gekwalificeerde docenten.

Na de start op een instrument is samenspelen in bovengenoemd orkest een welkome aanvulling op de lessen. Speel je al een instrument uit de harmoniebezetting en wil je de kennis wat ophalen? Dan ben je ook welkom bij dit orkest. Instrumenten zijn gratis beschikbaar voor leden.

De lessen (orkesten / groepen)  zijn op maandag-, dinsdag-, woensdag-,  donderdag- en vrijdagmiddag  en/of avond (afhankelijk van het instrument)  en vinden plaats in Het Trefpunt dr. Kuijperstraat 4 in Barendrecht.

Naast volwassenen zijn kinderen vanaf 8 jaar ook welkom bij de vereniging. Ben je 6/7 jaar dan kan je meedoen met Blokfluitlessen incl. Algemene Muzikale Vorming. Vanaf 4 jaar is er (bij voldoende deelname) een kleutergroep AMV.

Aanmelden: stuur een e-mail naar mprooi@chello.nl of bel Maria Prooi op telefoonnummer 06 42 41 26 38.  Kijk voor informatie over de vereniging op:  www.harmoniebarendrecht.nl