Muzikale kerstaanvragen bij Podium van Mill

Sebastiaan van Mill
Sebastiaan van Mill

Podium Vis is dinsdag 11 december Podium van Mill bij Exxact Barendrecht. Tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Sebastiaan van Mill een podium aan luisteraars die hun favoriete muziek willen aanvragen.

Ieder die dat wil kan zijn muziekkeuze tijdens de uitzending live aankondigen in de studio van Exxact Barendrecht in Het Kruispunt aan de Middenbaan 111. Sebastiaan gaat in aanloop naar de feestdagen met de aanvragers in gesprek over waarom zij juist dit nummer willen horen en eventueel voor wie het bestemd is. Ook is het mogelijk om tijdens de uitzending naar de studio te bellen en muziek aan te vragen (Tel: 0180 62 11 12 – maak na de boodschap keuze 1). Schriftelijk indienen kan nu al via redactie@exxact.nl met vermelding van naam artiest, titel van het nummer, toelichting en naam van de afzender. Dit programma met gevarieerde muziek is tijdens de zendtijd van het reguliere programma Podium Vis.

Het radioprogramma start direct na de aftrap van ‘Barendrechters in Actie Radio’ dat vanaf dinsdag 11 december tot en met zaterdag 15 december iedere dag tussen 19.00 en 20.00 uur live vanaf de cascade in Het Kruispunt wordt uitgezonden door Exxact Barendrecht. Tijdens deze dagen staat er tussen 18.30 en 20.30 uur een stand in Het Kruispunt waar Barendrechters nieuwe producten kunnen brengen voor inwoners die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kom je producten brengen dan kun je jouw muzikale aanvraag afgeven in de daarvoor bestemde Exxact Barendrecht doos bij de actiestand.

Kijk op de website voor meer informatie.

 


Podium Vis

De live-uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur te horen op Exxact Barendrecht. De techniek van het programma is in handen van Sebastiaan van Mill.