Najib Amhali stelt voorstelling in Het Kruispunt uit

Najib Amhali mijdt op 5 feruari met zijn voorstelling nog niet ver genoeg’ Het Kruispunt in Barendrecht. De cabaretier heeft zijn hele tour, waarmee hij volgende week zou beginnen, afgezegd omdat hij ‘nog niet ver genoeg’ is om de show ‘op het niveau te krijgen dat jullie gewend zijn en verdienen’. De voorstelling van Najib Amhali in Het Kruispunt was op 5 september binnen enkele minuten uitverkocht.

Op zijn website verklaart Najib Amhali dat er ook privéredenen ten grondslag liggen aan het voorlopig uitstellen van de tour: ,,Tijdens het ontwikkelen en schrijven van de show werd ik geconfronteerd met enige problemen in mijn persoonlijke omgeving en moest ik om gezondheidsredenen wat rust nemen. Toch ben ik de afgelopen weken begonnen met de try-outs en dat waren mooie avonden. Ondanks de enthousiaste reacties heb ik geconcludeerd dat ik nog niet ver genoeg ben om mijn theatershow op het niveau te krijgen dat jullie gewend zijn en verdienen.”

,,Dus heb ik helaas moeten besluiten om, voor het eerst sinds 1994, mijn theatertour af te zeggen. Het spijt mij erg dat ik de fans die al een kaartje hebben, moet teleurstellen. Ik geef liever je geld terug dan een show spelen waar meer in gezeten had. Vanzelfsprekend blijf ik gewoon aan mijn theaterproductie werken.”