Netwerkplein Makro: voor ondernemende ZZP’ers

,,Netwerkplein Makro is speciaal ontwikkeld voor kleine ondernemers. Op deze manier willen wij ondernemers met elkaar verbinden. De jonge honden in contact brengen met de oude rotten in het vak”, vertelt Paul van Rijthoven, vestigingsmanager bij Makro Barendrecht. ,,De afgelopen vijf jaar is de markt van zelfstandigen weer gegroeid en merken wij een grotere behoefte aan het delen van kennis en ervaring”.

Co-working & Seats2Meet
,,Ontdek de kracht van een ontmoeting. Het kan zijn dat je op het Netwerkplein een andere ondernemer ontmoet die enorm interessant voor je kan zijn. Wie weet kun je iets voor elkaar betekenen”, aldus van Rijthoven. ,,Ook bestaat de mogelijkheid om zelf workshops te organiseren. Wij bieden ondernemers dan een mooi podium. Netwerkplein Barendrecht is voorzien van werkplekken met goede wifi, vergaderzalen en een bar met goede koffie bereid door een professionele barista”, vult Tahnee Valkenburg, Netwerkcoördinator, aan. ,,Wat er nog meer uniek is aan deze locatie? Ik weet goed welke ondernemers hier komen en wat hun specialisme is, dus kan ik ondernemers aan elkaar koppelen en met elkaar verbinden. En ben je klaar met werken of een workshop volgen op het Netwerkplein? Dan kun je meteen boodschappen meenemen en tegelijkertijd advies krijgen over de producten door onze specialisten in huis”.
Ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen staan centraal op het Netwerkplein. Kun je ergens hulp bij gebruiken of heb je behoefte aan een collega om mee te sparren? Meld je dan aan op Seats2Meet en kom langs op het Netwerkplein!

Nog even op een rijtje:

Op het Netwerkplein kun je op een laagdrempelige manier lokale collega ondernemers ontmoeten. Gewoon bij een kopje koffie, een lekkere lunch of tijdens een van de netwerkbijeenkomsten. 

Wil je inspiratie op doen? Op het Netwerkplein organiseren we allerlei sessies voor ondernemers om kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen of meer te leren over bestaande onderwerpen. 

Je hebt een vraag of thema waar je meer ervaring in op wilt doen. Dan ben je bij ons aan het goede adres: laat weten wat je vragen zijn en wij gaan op zoek naar een specialist of verwijzen je naar trainingen binnen het netwerk die daarbij kunnen helpen.

Zelf een workshop organiseren?
Als ondernemer kun je altijd gebruik maken van het Netwerkplein om je eigen evenement te organiseren. Onze netwerkcoördinator staat voor je klaar om van jouw evenement een succes te maken.
Kijk voor meer informatie over het Netwerkplein op www.makro-netwerkplein.nl