Niet de mogelijkheid om een filmpje te pakken? Meld je aan voor ‘Buddy Bios’!

Buddy Bios
Buddy Bios

Voor degenen die, om wat voor reden dan ook, niet naar de bioscoop kunnen, bieden Theater het Kruispunt en Stichting KijkopWelzijn een mooie oplossing: het project Buddy Bios.

Een bioscoopbezoek kan om diverse redenen niet plaatsvinden. Bijvoorbeeld omdat iemand een beperkt sociaal netwerk heeft of niemand kent om mee naar de film te gaan, of omdat iemand niet de financiële middelen heeft. Met het project Buddy Bios wordt een deelnemer aan een Buddy (vrijwilliger) gekoppeld om samen te genieten van een filmbezoekje in Theater het Kruispunt, inclusief een hapje en drankje om zowel voorafgaand als na de film gezellig (na) te kletsen. Compleet kosteloos!

Aanmelden?

Iedereen uit Barendrecht kan kosteloos deelnemen aan dit project. Aanmelden kan via de website www.kijkopwelzijn.nl/buddybios.

Over Buddy Bios
Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn nemen alle drempels weg voor inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk voor wie het, voor wat voor reden dan ook, niet vanzelfsprekend is om een filmpje te pakken. Samen met een vrijwilliger beleven zij een avondje film in Theater het Kruispunt. Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn zijn ervan overtuigd dat cultuur verrijkend is en kan bijdragen om de onderlinge samenhang te bevorderen. Zij zetten de kracht van vrijwilligers in om er voor te zorgen dat niemand ‘buiten de boot valt’ en iedereen zich verbonden voelt met de regio en de culturele ontmoetingsplaatsen en uitgedaagd worden om deel te nemen aan de activiteiten die daarbij horen