Nieuw: de Exxact Podcast

Exxact Podcast

Nu nóg meer luisterplezier

Podcasts zijn niet meer weg te denken uit de samenleving.  Exxact Barendrecht is daarom blij dat Exxact Podcast nu een feit is. Met de recentelijke lancering van onze eerste Podcasts is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Wekelijks op donderdag komt er een nieuwe podcast uit gevuld met informatie.

Als lokale omroep informeren we graag de luisteraars uit Barendrecht en omliggende gemeenten. Daartoe zijn we multimediaal actief. Exxact is meer dan alleen radio. De podcast hoort daar uiteraard bij. Inspiratie is er genoeg. Regelmatig worden er tijdens de programma’s van de omroep interessante onderwerpen aangesneden. Voor sommige onderwerpen ontbreekt tijdens uitzendingen de tijd om er dieper op in te gaan. Of het onderwerp is minder geschikt voor een radio-uitzending binnen de bestaande programmering. De Exxact Podcasts bieden daarvoor een uitstekend alternatief!

Toegevoegde waarde

Met de Exxact Podcast delen we kennis van specialisten op verschillende aandachtsgebieden. Onderwerpen kunnen onderverdeeld worden in onder andere cultuur, muziek, gezondheid, sport, politiek, techniek of maatschappij. Daarbij gaat het nadrukkelijk niet over actuele informatie waarvan de waarde binnen enkele dagen al is achterhaald. De informatie moet juist voor een langere periode een toegevoegde waarde bevatten. Dat is een belangrijk kenmerk van elke Exxact Podcast. Zo blijft een Podcast op elk moment aantrekkelijk om te beluisteren.

Luister nu elke donderdag naar de Exxact Podcast via Spotify of onze website

Exxact Podcast