Nieuw op Exxact Barendrecht…. het Exxact Jongerencafé

Florian Pronk en Sebastiaan van Mill
Florian Pronk en Sebastiaan van Mill

BARENDRECHT- Exxact Barendrecht heeft een nieuw radioprogramma: het Exxact Jongerencafé! Sebastiaan van Mill en Florian Pronk presenteren woensdagavond 27 februari tussen 19.00 en 21.00 uur het nieuwe interactieve jongerenprogramma live vanaf de cascade in Het Kruispunt en is voor iedereen vrij toegankelijk!

Vanwege de aankomende Waterschapsverkiezingen van 20 maart staat het programma in het teken van Het Waterschap. De jeugdbestuurders van het Waterschap Mick de Kruijff en Judith Meurs worden geïnterviewd. Vervolgens gaan een aantal jongeren met elkaar in debat over een paar prikkelende stellingen.

Het programma zorgt ervoor dat jongeren een podium krijgen om hun mening te geven. Ook willen de beide presentatoren van Exxact met dit programma graag aan alle deelnemende en luisterende jongeren laten zien en horen hoe ontzettend gaaf het eigenlijk is om radio te maken. Luister mee of kom gewoon gezellig langs!

Luister hier de uitzending terug:

Het Exxact Jongerencafé is elke laatste woensdag van de maand te beluisteren tussen 19.00 en 21.00 uur op 106.4 FM (ether), 105.9 FM (kabel) en via de app en website van Exxact Barendrecht.