Nieuw (tijdelijk) programma op Exxact Barendrecht!

Exxact Microfoon
Exxact Microfoon

Vanaf zaterdag 18 april tussen 15.00 en 17.00 uur kunt u genieten van een nieuw programma: Podium Vis Extra!

Een programma van Hans Hengel en Jos Vis. Zij gaan u samen muzikaal door de sportloze zaterdagmiddag loodsen. Zijn doen dit met muziek van hun eigen keuze.

Daarnaast is er altijd een Top 5 van een bekende Barendrechter. Zaterdag is dat Irene Pronk, directeur van Het Kruispunt. Verder ook elke week tussen 15.15 en 15.45 uur een live concert van Henk Elderson. Het concert van de Barendrechtse muzikant is ook via Facebook te zien en te beluisteren. Elke week heeft hij een andere thema zoals The Beatles, Engelse Pop, Amerikaanse songs en eigen werk.

Henk Elderson

Kortom, vanaf aanstaande zaterdagmiddag is het muzikaal genieten bij Podium Vis Extra op Exxact Barendrecht. De techniek van het programma is in handen van Hans van Hengel.

 


Podium Vis Extra is iedere zaterdagmiddag 15.00 tot 17.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.