Nieuwe EVB-raadsleden Kevin Van Bommel en Willem Booij in Gemeenteloket

BARENDRECHT – Twee nieuwe gemeenteraadsleden zijn donderdag 5 juli te gast in Exxact radioprogramma Gemeenteloket. Willem Booij en Kevin van Bommel zijn beiden gekozen als raadslid voor de EVB. Zij stellen zich 5 juli live in Gemeenteloket voor. Gemeenteloket wordt vanaf 19u00 live uitgezonden.

Kevin van Bommel (links) en Willem Booij

Kevin van Bommel is adviseur milieu en omgeving bij een lokaal adviesbureau. Daarnaast is hij bestuurslid en vrijwilliger (trainer/coach) bij Zwem- en Poloclub Barendrecht. Kevin woont in de wijk Nieuweland. Hij zit in de Commissie Ruimte en is woordvoerder op de portefeuilles: ruimtelijke ontwikkeling, beheer openbare ruimte en openbaar vervoer.

Willem Booij heeft jaren gewerkt als facilitair manager binnen de non-profit sector (thuiszorg). Ook is hij manager binnen de retailsector geweest. Maatschappelijk heeft Willem jaren vrijwilligerswerk uitgeoefend bij Korfbalvereniging Vitesse waarvan 13 jaar als voorzitter van het bestuur. Momenteel woont hij in de wijk Binnenland. Hij gaat zich de komende jaren inzetten voor het welzijn van bewoners in Barendrecht.

Gemeenteloket is elke donderdag te beluisteren op 106.4 FM (ether) en 105.9 FM (kabel) en via de app en livestream van Exxact Barendrecht. Of beluister eerdere uitzendingen van Gemeenteloket. Sinds de verkiezingen van 21 maart is een kennismaking met de nieuwe raadsleden vast onderdeel van het programma.