Nieuwe fractievoorzitter PvdA Barendrecht en vertrek Winnie Hofland

Marcel Eichhorn - PvdA
Marcel Eichhorn – PvdA

De nieuwe samenstelling van de fractie van de PvdA Barendrecht bestaat uit de kersverse fractievoorzitter Marcel Eichhorn met ruim 8 jaar ervaring in de gemeentepolitiek en commissielid Manpreet Chand. De vrijgevallen portefeuille Planning & Control wordt samen opgepakt. Manpreet Chand blijft woordvoerder in de commissie Ruimte en Marcel Eichhorn in de commissie Samenleving.

De PvdA Barendrecht respecteert het besluit van mevrouw Hofland, die twee jaar actief is geweest als raadslid namens de PvdA. Wel betreuren wij dat hiermee een raadszetel van de PvdA is ingenomen. Met het uitspreken van haar steun aan het coalitieprogramma kan het ingezette beleid worden voortgezet en daar zullen wij ons de komende periode op richten.

De fractie geeft aan met een positieve houding verder aan de slag te gaan binnen de coalitie en de raad. Fractievoorzitter Marcel Eichhorn: “Juist in deze crisis is een stabiel bestuur van groot belang en nemen wij onze verantwoordelijkheid. Uiteindelijk gaat het om onze inzet voor een sociaal en sterk Barendrecht.”

PvdA Barendrecht.

 

Lees ook:

Winnie Hofland per direct als zelfstandige fractie in Gemeenteraad Barendrecht