Nieuwe raadsleden Ada Dekker en Gerdien de Lange in Gemeenteloket

Ada Dekker (links) en Gerdien de Lange

Twee nieuwe gemeenteraadsleden zijn donderdag 21 juni te gast in Exxact radioprogramma Gemeenteloket. Ada Dekker is gekozen namens GroenLinks en Gerdien de Lange zit namens het CDA in de raad. Gemeenteloket wordt vanaf 19u00 live uitgezonden.

Ada Dekker is al sinds 2002 actief voor GroenLinks Barendrecht en zal in de komende raadsperiode de GroenLinksfractie versterken. Ze is actief in onder andere activiteiten rond de Oranjespeeltuin.

Gerdien de Lange is sinds maart 2018 raadslid voor het CDA in Barendrecht. Daarvoor is zij kort bestuurslid en in de laatste vier jaar voorzitter van CDA Barendrecht geweest.

In Gemeenteloket maken we kennis met de nieuwe raadsleden. Waarom wilden zij gemeenteraadslid worden en wat hopen zij de komende tijd te bereiken?

Gemeenteloket is het wekelijkse radioprogramma over politiek en gemeentelijke actualiteiten in Barendrecht. Het programma is elke donderdag vanaf 19u00 live te beluisteren op 106.4 FM (ether) en 105.9 FM (kabel) en via de app en livestream van Exxact Barendrecht. Of beluister eerdere uitzendingen van Gemeenteloket.

Luister hier de volledige uitzending van 21 juni 2018 terug: