Nieuwe basketbalvereniging in Carnisselande

Basketbalvereniging Carnisse Sharks
Basketbalvereniging Carnisse Sharks

In maart start in Carnisselande een nieuwe basketbalvereniging. Er worden trainingen gegeven en op termijn worden er ook competitiewedstrijden gespeeld. Liefhebbers van basketbal en nieuwsgierigen worden uitgenodigd om zich aan te melden.

Basketbalvereniging ‘Carnisse Sharks’ heeft als thuisbasis sporthal Waterpoort in Barendrecht Carnisselande. Met de oprichting van Carnisse Sharks wordt basketbal toegankelijk gemaakt voor bewoners van Carnisselande en omliggende wijken.

Basketbal is een leuke en actieve teamsport die razendpopulair is in de Verenigde Staten, maar ook in Nederland. Basketballen bij Carnisse Sharks is niet alleen goed voor de lichamelijke ontwikkeling en conditie, maar ook goed voor de ontwikkeling van belangrijke competenties, zoals discipline en teamplayerschap. Ook degenen die onbekend zijn met basketbal zullen het plezier van basketbal snel ervaren.

Trainingen vinden plaats (vanaf 4 maart) op woensdagen en vrijdagen in Sporthal Waterpoort, Middeldijkerplein 9 te Barendrecht. De contributie bedraagt € 27,50 per maand. Bij inschrijving vóór 1 maart, hoeven er geen eenmalige inschrijfkosten betaald te worden. Aanmelden kan via de website.

Meer informatie over basketbalvereniging Carnisse Sharks is te vinden op www.carnissesharks.nl