Nieuwjaarsconcert Harmonievereniging op zaterdag 14 januari

Barendrechts dagblad

Het nieuwjaarsconcert van Harmonievereniging Barendrecht vindt op zaterdag 14 januari plaats. De voorzitter zal zijn nieuwjaarsspeech houden en de jubilarissen van dit jaar zullen worden gehuldigd. Dit jaar zijn er 14 jubilarissen waarvan één voor 25 jaar en één voor maar liefst 50 jaar lidmaatschap. Omdat zes van de jubilarissen slagwerkers zijn zal de muziek dit jaar door slagwerkgroep Adrumaline verzorgd worden.

Adrumaline heeft een spetterend 2016 achter de rug, met veel optredens en als hoogtepunt natuurlijk de eigen theatershow afgelopen juni. Ook 2017 belooft weer een jaar te worden met veel optredens. Tijdens het nieuwjaarsconcert zal door Adrumaline een aantal nieuwe stukken ten gehore worden gebracht. Deze zijn onder leiding van Ronald Boumans toegevoegd aan het repertoire.

Het concert vindt plaats in Het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4. Na afloop van het concert zal er nog een hapje en een drankje zijn. De zaal gaat open om 19:15 en om 19:30 vangt het concert aan. Iedereen is van harte uitgenodigd.