Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Stichting Kruispunt Live

18-11-2019, barendrecht, ondertekening kruispunt live (Foto: Rob Kamminga)
(Foto: Rob Kamminga)

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Stichting Kruispunt Live

Op maandag 18 november 2019 ondertekenden de partners van Het Kruispunt de samenwerkingsovereenkomst ‘Stichting Kruispunt Live’. Hiermee worden afspraken tussen de partners in het gebouw vastgelegd, om Het Kruispunt nog levendiger te maken.

Tijdens de Begrotingsraad op 12 november 2019 zijn de benodigde subsidies voor theater en bibliotheek beschikbaar gesteld, dit is een mijlpaal. Sinds de omvorming van het gebouw heeft een intensief proces in de doorontwikkeling van het gebouw met de partners plaatsgevonden. Alle Barendrechters zullen daarvan de positieve effecten gaan merken: nog meer activiteiten (de vier programmalijnen: Sociaal domein, Onderwijs & cultuureducatie, Duurzaamheid en talentontwikkeling & amusement).

Op de foto van links naar rechts: Irene Pronk (stichting Theater Het Kruispunt),  Ed Verhage (de stichting Lokale Omroep Barendrecht), wethouder Tanja de Jonge (tekende niet mee, de gemeente is geen formele partner in de samenwerkingsovereenkomst), Dennis Boom (Spruit BV) en Martin Witjens (stichting Bibliotheek AanZet).