Open Coffee Barendrecht bij Rhoon Golfcentre

 

Open Coffee Barendrecht bij Rhoon Golfcentre

Deze derde woensdag van september stond voor ruim 50 ondernemers uit de regio Barendrecht in het teken van netwerken bij de Open Coffee Barendrecht (OCB). Dit keer was de OCB te gast bij Rhoon Golfcentre. Vanaf 9 uur werden de ondernemers op deze mooie locatie in het natuurgebied “De Rhoonse Polder”, van een heerlijk kopje koffie of thee voorzien. Henk Schuit, die sprak namens Golfclub Oude Maas, wist de aanwezigen meer te vertellen over golfen en nodigde hen uit om eens een rondje mee te lopen.

Tijdens de ‘Pitch uit de pot’ kregen Jan Cees Hordijk van BK Bouw- en milieuadvies, Jeroen Gouw van Ambtman Jr. Import Export B.V. en Ruud Vollenberg van Vol Management de gelegenheid om de ondernemers te vertellen wat zij voor hen kunnen betekenen op hun vakgebied. Hierna was het tijd voor drie rondes speeddaten. Dit keer werden de ondernemers uitgedaagd om iets anders over hun bedrijf te vertellen dan de ‘gebruikelijke’ pitch.

De volgende Open Coffee is op woensdag 18 oktober. Vanaf 9:00 uur zijn ondernemers welkom bij de Makro in Barendrecht. Aanmelden kan op de website www.opencoffeebarendrecht.nl

Bron: Barendrechts Dagblad