Optreden Harmonievereniging Barendrecht

Harmonievereniging Barendrecht

Ook dit jaar heeft Harmonievereniging Barendrecht weer een aantal optredens op 27 april en 4 en 5 mei aanstaande. Sinds jaren vindt de aubade op Koningsdag in onze gemeente plaats in de Oude Dorpskern. Zeven jaar geleden zochten deelnemers en publiek beschutting voor het slechte weer in de Dorpskerk. Dat is de organisatie en met name de Burgemeester zo goed bevallen dat deze toevluchtsplaats ook dit jaar weer gekozen is. Dit oudste gebouw van Barendrecht is de laatste jaren, naast godshuis, ook het culturele centrum van Barendrecht geworden, waar Harmonievereniging Barendrecht  graag de optredens verzorgt die in deze tijd van het jaar weer ruim voor handen zijn. Dit jaar zal op koningsdag ook weer een directe beeldverbinding zijn naar de kerk vanaf het grasveld vóór de toren waar de scoutinggroepen de vlaggen zullen hijsen.

Het AspirantenOrkest van Harmonievereniging Barendrecht zal de instrumentale bijdrage verlenen bij de aubade in de kerk. Kom op 27 april as. om 9:00 uur naar de Dorpskerk en zing met het orkest mee dat de traditionele en eigentijdse koningsdagliederen ten gehore brengt. Als gastoptreden zullen een aantal kinderen van Kids Bizz een aantal liedjes zingen.

Op 4 mei as. zal de BBB (Big Band Barendrecht) van Harmonievereniging Barendrecht de herdenkingsdienst vanaf 19:00 uur in de Dorpskerk muzikaal opluisteren, aansluitend zal om 20:00 uur het signaal worden gespeeld door trompettist Marcel Schoonen en Het HarmonieOrkest zal spelen tijdens het defilé langs het monument bij het Doormanplein voor de Dorps­kerk. Aanvang 20:00 uur.

Het DagOrkest van Harmonievereniging Barendrecht zal op 5 mei as. in de Dorpskerk de Vrijheidsmaaltijd opluisteren die wordt georganiseerd door Stichting Evenementen Dorpskerk Oud Barendrecht (SEDOB) aanvang concert 10:30 uur.

Voor informatie kijk je op de website www.harmoniebarendrecht.nl of telefonisch (Maria Prooi, tel: 06 42 4126 38) of via de e-mail ledenadministratie@harmoniebarendrecht.nl