Optredens Harmonievereniging Barendrecht op 4 en 5 mei

Ook dit jaar heeft Harmonievereniging Barendrecht weer een aantal optredens op 27 april, 4 en 5 mei. Sinds enige jaren vindt de aubade in onze gemeente plaats in de Oude Dorpskern. Vorig jaar zochten de deelnemers en publiek beschutting voor het slechte weer in de Dorpskerk. Dat is de organisatie en met name de Burgemeester zo goed bevallen dat dit jaar al op voorhand de keuze op de Dorpskerk is gevallen. Dit oudste gebouw van Barendrecht is de laatste jaren, naast godshuis, ook het culturele centrum van Barendrecht geworden, waar de Harmonievereniging graag de optredens verzorgt die in deze tijd van het jaar weer ruim voor handen zijn.

Het JeugdOrkest van Harmonievereniging Barendrecht zal de instrumentale bijdrage verlenen bij de aubade. Kom op 27 april om 9.00 uur luisteren naar en meezingen met het orkest die de eigentijdse liedjes ten gehore brengt. Na het optreden in de kerk zal het JeugdOrkest nog een muzikale bijdrage leveren aan de tentoonstelling “Daar zit muziek in!” bij de Historische Vereniging op het kerkplein.

Het HarmonieOrkest zal gewoontegetrouw spelen in zorgcentrum Borgstede om de bewoners ook Koningsdag te laten beleven. Donderdag 4 mei zal het Harmonieorkest eveneens spelen tijdens de dodenher¬denking bij het monument voor de Dorps¬kerk. Aanvang 20.00 uur. Vrijdag 5 mei zal er een bijzonder concert worden gegeven door het DagOrkest en ook weer het JeugdOrkest van de vereniging in het kader van “Vier 5mei ”. Aanvang 19.30 uur. Dit concert zal worden opgeluisterd door gedichten die worden voorgedragen door verschillende personen.

Inlichtingen www.harmoniebarendrecht.nl of bij secretaris, Maria Prooi,
tel: 06 42 4126 38 of via de mail secretaris@harmoniebarendrecht.nl