(Oud) Radio-collega’s bij Podium Vis

Presentator Jos Vis
Presentator Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: bijpraten met oud- radio-collega’s Ron de Leeuw en Ron van Putten.
Jarenlang was Ron van Putten (Jaap Luik) op zaterdagavond met I Venti te beluisteren op Exxact FM. Ron de Leeuw (Thijs Maarschalkerweerd) was op de zondagavond te horen met Dolgedraaid. Hun stemmen klinken niet meer vanuit de studio van Exxact Barendrecht in de huiskamer.

Wel zijn ze bij andere stations nog actief.

Alle reden voor Jos om met Jaap en Thijs te gaan bijpraten over hun radio tijd in Barendrecht. Hoogtepunten, dieptepunten, verrassende momenten, blunders en nog veel meer komen aan de orde. Zoals ook hun muziek.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: radio-collega sport Remi van Trigt
In dit uur neemt Jos samen met Remi van Trigt het sportjaar 2019 door. Remi is de presentator van Sportcomplexx. Dit sportprogramma is iedere zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht. Verder draait Jos ook Remi’s favoriete muzikale top 5.

De techniek van Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.