Oudjaarscafé dit jaar vanuit Het Kruispunt

Barendrechts dagblad

BARENDRECHT - Dit jaar zal het Oudjaarscafé van Exxact Barendrecht & het Barendrechts Dagblad worden opgebouwd in het Kruispunt.

Op 29 december a.s. wordt er vanaf 20.00 uur teruggeblikt op sport, politiek en is er uiteraard de jaarlijkse ‘Barendrechter van het Jaar’ verkiezing. Dit jaar zijn de genomineerden: Rabobank Coorporatiefonds, Bas Romeijn en Johan Warnar namens Hospice Barendrecht. Tevens zal er teruggeblikt worden op sport en politiek met diverse relevante gasten aan tafel.

Publiek is van harte welkom om de live uitzending bij te wonen en onder het genot van een hapje en drankje bij Spruit eten & drinken terug te kijken op het afgelopen jaar. Daarnaast wordt er vooruitgekeken naar 2017. De uitzending wordt gemaakt vanaf het centrale trappodium in Het Kruispunt.

De live uitzending start om 20.00 uur en publiek is welkom vanaf 19.30 uur. Toegang is uiteraard geheel gratis.

De uitzending duurt tot 23.00 uur. Het programma ziet er als volgt uit:

20.00 uur: terugblik op sportief 2016
21.00 uur: terugblik op politiek 2016
22.30 uur: verkiezing Barendrechter van het Jaar

Het Oudjaarscafé wordt georganiseerd door Exxact Barendrecht en Barendrechts Dagblad. Kun je er niet bij zijn? Luister en kijk dan naar Exxact Barendrecht via 106.4FM, de Exxact-app en via exxact.nl en barendrechtsdagblad.nl.