Panorama Literama – 28 november 2019

BARENDRECHT – In Panorama Literama, het LIVE boekenprogramma van Exxact Barendrecht, ontvangt presentator John Brosens op donderdag 28 september scenarioschrijfster Ellen Barendregt.

Ellen Barendregt

Ellen studeerde aan de ScriptAcademy en heeft al aan menige productie meegewerkt. Het meest in het oog springend is – tot nu toe – haar bewerking van het boek ‘Engel’ (van actrice Isa Hoes en haar dochter Vlinder) tot het scenario van een speelfilm. Producent Incredible Film maakte bekend dat de film volgend jaar in de bioscoop draait – met hoofdrollen voor Isa Hoes en Barry Atsma. De regisseur is Dennis Bots – van ‘Achtstegroepers huilen niet’ en ‘Oorlogswinter’.

Maar de ambities van Ellen Barendregt reiken verder en daardoor staat ook de 59e aflevering van Panorama Literama weer garant voor een gesprek met allure.

Luister hier de uitzending terug.

 


Panorama Literama
De gasten in Panorama Literama zijn vaak plaatselijk, regionaal of nationaal bekend en spelen steevast een rol in de wereld van het boek. John Brosens praat met hen over zaken als motivering, beleving, research en stijl van werken.

Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren van 20:00 tot 21:00 uur in de programmareeks ExxactLive! Voor meer informatie (ook over eerdere gasten) ga je naar http://www.johnbrosens.com/johnbrosens.com/Panorama_Literama.html

De uitzendingen van ExxactBarendrecht hoor je overal in de regio. In Zuid-Holland Zuid  via 106.4FM in de ether – of via de kabel  op105.9FM.

Via het internet kun je alle uitzendingen beluisteren via http://www.exxact.nl