Panorama Literama #79 op donderdag 23 februari

Presentator John Brosens | Panorama Literama
Presentator John Brosens | Panorama Literama

In Panorama Literama #79 op donderdag 23 februari zet John Brosens zijn collega-presentator van Exxact Barendrecht Jos Vis in het zonnetje. Diens afscheid van programma’s als ‘Podium Vis’ en ‘Sportcafé’ is aanstaande en bovendien is Jos schrijver, dichter en muziekkenner.

Jos nam zich bij zijn pensionering voor een boek te gaan schrijven en deed dat ook. Het basismateriaal bestond uit columns die hij voor regiokrant Het Zuiden aanleverde. Een volgende publicatie was een grotendeels biografisch verhaal: “Van Rijsdijk 522 tot Hof van Portland 18” – de herinneringen aan de huizen waar hij heeft gewoond.

Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren van 20:00 tot 21:00 uur in de programmareeks ExxactLive!

De uitzendingen van Exxact Barendrecht hoor je overal in de regio. In Zuid-Holland Zuid via de kabel en ook via het internet kun je alle uitzendingen beluisteren via

http://www.exxact.nl/live/live.html

Wie een Ziggo-abonnement heeft kan Panorama Literama direct volgen via kanaal 49. KPN biedt dezelfde beelden via kanaal 1327.