Panorama Literama donderdag 23 juni 2022 bij Exxact

angelique_haak
Angelique Haak

In Panorama Literama, het LIVE boekenprogramma van ExxactBarendrecht, ontvangt presentator John Brosens op donderdag 23 juni thrillerauteur Angelique Haak (1978) uit Spijkenisse. Voor de tweede keer neemt zij bij PanLit plaats achter de microfoon: aanleiding is haar nieuwe boek ‘Het verkeerde meisje’, dat a.s. zaterdag feestelijk in Mark Snoeks Readshop aan de Middenbaan wordt gepresenteerd. Het is haar zevende thriller, evenals de vorige zes uitgebracht door De Crime Compagnie in Laren.

Angelique heeft al sinds haar vroege jeugd een passie voor lezen en schrijven. Haar debuut ‘Een nieuw begin’ werd al meteen genomineerd voor de Schaduwprijs 2018. In haar boeken is regelmatig een hoofdrol weggelegd voor rechercheur Jennifer Brugman.

De gasten in Panorama Literama zijn vaak plaatselijk, regionaal of nationaal bekend en spelen steevast een rol in de wereld van het boek. John Brosens praat met hen over zaken als motivering, beleving, research en stijl van werken.

Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren van 20:00 tot 21:00 uur in de programmareeks ExxactLive!

De uitzendingen van Exxact Barendrecht hoor je overal in de regio. In Zuid-Holland Zuid via 106.4FM in de ether – of via www.exxact.nl of de Exxact app.