Paspoort 22 en Van Bezemwijk in Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

 

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Paspoort 22
Onder het motto: een onbekende bekende, of een bekende onbekende, bekend maken ontvangt presentator Jos Vis in dit uur: Mark Snoek

Middels een “paspoort  22” gaat Jos door het leven van Mark Snoek, vanaf zijn geboorte tot aan het heden. In mei 2016 opende de in Barendrecht woonachtige Mark op de Middenbaan zijn “boekhandel plus”. In het pand waar Boekhandel Bert Onnink gevestigd was, runt hij nu zijn eigen The Read Shop Barendrecht. Wat heeft hem bewogen om een boekenwinkel te gaan runnen? Leest hij zelf boeken en welke? Welke ambities heeft Mark?

In dit uur probeert Jos daar achter te komen. Verder wordt ook het nieuws van de dag met Mark doorgenomen en wordt zijn favoriete muziek gedraaid.

 

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Van Bezemwijk
In dit 2e uur ontvangt Jos de Barendrechtse formatie Van Bezemwijk. Het duo Lex Bezemer en Vincent van Ewijk timmert aanzienlijk aan de muzikale weg. Leo en Vincent maken een aanstekelijke mengeling van kleinkunst en pop. Bij veel evenementen in Barendrecht en ver daarbuiten stonden zij op het podium en maakten elke keer veel indruk. Lex en Vincent hebben inmiddels 2 cd’s uitgebracht. Intussen is het duo uitgebreid met Yvo van Gelderen – (basgitaar) en Sander Opschoor (drums en percussie). Met z’n vieren zijn ze gestart met de opname voor een 3e cd.

Vanavond de laatste nieuwtjes rondom deze formatie en hun favoriete muziek. Uiteraard geven ze ook een mini-concert.

 

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill

 


Podium Vis

De live-uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur te horen op Exxact Barendrecht.