Peuter en Kleutermuziek bij Harmonievereniging Barendrecht

Harmonievereniging Barendrecht

Harmonievereniging Barendrecht start binnenkort weer nieuwe peuter- en kleutergroepen. De kinderen maken in kleine groepjes kennis met muziek op het niveau van hun leeftijd en ontwikkeling. Er start op dinsdagmiddag een groep voor kinderen van (bijna) 3 en 4  jaar en op dinsdag- en donderdagmiddag een groepje vanaf 4,5 jaar. Er wordt gebruik gemaakt van kleine instrumentjes, er wordt gezongen en  er is ook aandacht voor de bekende muzikale sprookjes en verhalen.

Op dinsdag- en vrijdagmiddag is tevens nog ruimte bij de slagwerkworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar. Hier ligt het accent op het leren van maat en ritme en kennismaken met alle slagwerkinstrumenten.

Opgeven voor bovenstaande groepen, die starten zodra de maatregelen voor corona dit toelaten, en informatie over tijden en de kosten van deze groepen kan bij leerlingencoach Maria Prooi telefoonnummer 06- 42412638 of mail naar mprooi@chello.nl

Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden en inhoud van het totale  lesaanbod en/of samenspel of wilt u opgeven voor een gratis proefles? Mail, bel of app dan ook naar bovenstaand adres.