Pieter Korteweg en Burning Sensation bij Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Met dinsdag 25 september 2018: bijpraten en muziek.

20.00 – 21.00 uur: Bijpraten met Pieter Korteweg
Pieter is al jaren verbonden aan KV Vitesse. Als speler en als trainer van de jeugd heeft hij veel successen gekend. De laatste jaren was Pieter de hoofdtrainer van de club. Daar kwam aan het einde van het afgelopen seizoen een einde aan: zijn contract werd niet verlengd.
Alle reden voor Jos om met Pieter te gaan bijpraten over zijn “KV Vitesse periode”. Hoogtepunten, dieptepunten, verrassende momenten, blunders en nog veel meer komen aan de orde. Zoals ook de muziek van Pieter.

21.00 – 22.00 uur: Burning Sensation
In dit 2e uur ontvangt Jos de Barendrechtse popformatie Burning Sensation. Een aantal jaren geleden waren ze ook bij Jos te gast in de studio. Ook waren ze een van de bands die optraden in de oliebollenshow van uit Poppodium de Beuk op 29 december 2012. De band ontstond in het voorjaar van 2008. Na het uitbrengen van de eerste release genaamd “Little Things” volgden wisselingen in bezetting en sound van Burning Sensation. Het album “Annoying Music” werd uitgebracht aan de vooravond van een turbulente periode met veel optredens en een lange radiostilte…
Maar … Burning Sensation is terug! De nieuwe bezetting bestaat uit grondleggers Jurgen en Jurgen, Rambo en Jacques. En een nieuwe CD “Vamos!”. En ook terug bij Exxact Barendrecht.
Uiteraard geven ze ook een mini-concert.

 


Podium Vis

De live-uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur te horen op Exxact Barendrecht.