Podium Vis blikt terug

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Kees-Jan Visser
In dit uur ontvangt Jos dichter Kees-Jan Visser uit Heerjansdam. Kees-Jan heeft gedichten geschreven over Barendrecht. De gedichten zijn gemaakt voor de wandelroute Barendrecht in Winterlicht. Deze ging door Covid-19 niet door. Kees-Jan heeft bij elk (monumentaal) gebouw en kunstwerk een helder, lichtvoetig gedichtje gemaakt. Kees-Jan maakt deel uit van het gezelschap Dichtbeideklank, dat optredens doet met poëzie en muziek. Wie is Kees-Jan en waarom juist gedichten over Barendrecht? Hierop in dit uur het antwoord.  Bovendien draagt hij een aantal gedichten over Barendrecht voor.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Henk Elderson live
In dit uur is “huisartiest” Henk Elderson te gast bij Jos. Henk heeft het afgelopen jaar veel optredens verzorgd voor Exxact Barendrecht. Ook schreef hij samen met zijn zus Joke het Barendrechts Bevrijdingslied. In de “lockdown-periode” heeft hij, samen met andere muzikanten veel mensen in en buiten Barendrecht verrast en verblijd met optredens. Op verzoek van Jos neemt Henk zijn gitaar mee en neemt hij “live” het jaar 2020 muzikaal door.

Verder komen in beide uren radio-collega’s aan het woord over hun “radio-plannen” voor 2021.

De techniek van Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.