Podium Vis doet zijn gordijnen weer open!

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Dennis Schouwenburg, eigenaar van Blue Basement Barendrecht
Dennis Schouwenburg is eigenaar van de kledingzaak Blue Basement in Barendrecht. In deze moeilijke tijd weet hij op ludieke manieren het hoofd boven water te houden. Dat doet hij met in het oog springende aanbiedingen, leuke filmpjes en teksten. Verder rijdt hij natuurlijk in Barendrecht rond met een klein autootje om de bestellingen aan huis te brengen. Alle reden voor Jos om hem naar de studio te halen en onder meer aan hem te vragen waar al die leuke ideeën vandaan komen. Ook zijn muziekkeuze wordt gedraaid.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Corrie Groen
In dit uur is Corrie Groen te gast. Samen met Corrie gaat Jos één keer per maand een programma maken over cultuur, muziek en opvallende nieuwsfeiten. Vanavond doen ze een soort try-out. Vaste afspraken zijn er niet. Maar dat is ook juist de opzet. Spontaniteit, creativiteit en diepgang is het motto. Nieuwsgierig? Lekker luisteren dus.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

 


De live-uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl