Podium Vis extra en raadsvergadering op dinsdag 27 september 2022

Podium Vis
Podium Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, maar (vanavond) dinsdag 27 september niet, want dan kunt u live op Exxact Barendrecht de Raadsvergadering volgen.

Voorafgaande aan de raadsvergadering is er tussen 19 en 20 uur een ingelaste aflevering van Podium Vis extra met de 11e aflevering van het terugkerend onderdeel bij Podium Vis, namelijk Exxact Boulevard. Eén keer per maand neemt Jos samen met zijn dochters Saskia Kloppenburg-Vis en Renée de Ruiter-Vis, de (achterliggende) maand door. Vakantie, wandelen, fietsen, roddels, kletspot, nieuwe muziek en het laatste (show)nieuws, allemaal onderwerpen die aan de orde komen. Kortom echte boulevard dus!

Dinsdag 4 oktober 2022 zijn de gasten in Podium Vis: het Energieteam Barendrecht en Barendrechtse Uitdaging

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht : 106.4 FM in de regio, Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 49