Podium Vis op Koningsdag 2021

Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o.

Met dinsdag 27 april 2 nieuwe boeken en een mini-live concert.

tussen 20.00 en 21.00 uur: John Brosens

John Brosens is in dit uur te gast bij Jos. John heeft kortgeleden twee boeken tegelijk uitgebracht. “Partizanen aan de Schelde” een waargebeurd oorlogsverhaal over het verzet in Vlissingen tijdens de Tweede Wereldoorlog en “Hexagon, Het genootschap van Het Zachte Licht”, een kinderboek met een adembenemend avontuur van een doodgewone jongen van vijftien. In dit uur meer over deze twee boeken.

tussen 21.00 en 22.00 uur: Robbert Friedl en Tim v/d Putte (2B).

In dit uur zijn Tim v.d. Putte en Robbert Friedl, twee oude bekende te gast bij Jos. Tim en Robbert vormen al jaren een singer-songwriters duo. Regelmatig waren ze te gast bij Exxact Barendrecht.  Zij zingen zowel Nederland- als Engelstatig. Van huiskamerconcerten tot festivals weten zij de juiste sfeer over te brengen op het publiek. Maar net als andere artiesten konden zij al een jaar lang niet optreden. Speciaal voor Koningsdag geven ze in dit uur een mini-concert van ong. 20 minuten.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

De “live”uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl