Podium Vis over het Kruispunt en een nieuw boek

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur Irene Pronk en Glenda Peters
In dit uur ontvangt Jos in de eerste plaats Irene Pronk. Irene is directeur bestuurder en programmeur bij Theater Het Kruispunt. COVID -19 heeft de hele programmering van Het Kruispunt beïnvloed. Sterker nog Het Kruispunt moest op last van de Corona regels ook nog een tijd lang dicht. Inmiddels mogen er weer 30 gasten in het theater komen. Met Irene praat Jos over de gevolgen van het virus en hoe de toekomst voor het theater eruit ziet. Verder brengt ze ook nog een paar mooie kerstnummers mee. Verder is in dit uur Glenda Peters te gast. De Barendrechtse zangeres bracht 20 november jl. haar nieuwe single “Fly Angel Fly” en bijbehorende clip uit. Glenda komt alles vertellen over dit pracht nummer.

Tussen 21.00 en 22.00 uur Doorgelicht met Hans Onderwater.
In dit uur is Hans Onderwater te gast. Hans heeft wederom een nieuw boek uitgebracht. Crossing heet het. Het boek Crossing beschrijft de bange tocht van een zevental jonge mannen die langs diverse routes in het geheim naar Strijensas gaan om met hulp van het lokale verzet de levensgevaarlijke oversteek naar bevrijd Brabant te maken. Daar willen zij zich melden bij de Geallieerden voor de strijd om de bevrijding van het nog bezette deel van ons land. Ook is in dit boek een verhaal van wijlen Wim van der Jagt opgenomen over zijn herinneringen als kind in bezet Barendrecht. Hans komt (bijna) alles vertellen over zijn nieuwe boek.

De techniek van het programma Podium Vis is deze aflevering in handen van Hans van Hengel

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.