Podium Vis: Sander Breukhoven en Hans Groenendijk

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: De favoriete top 5 en 3 guilty pleasures van Sander Breukhoven
In het eerste uur laat presentator Jos jou kennismaken met radio-collega Sander Breukhoven. Deze kennismaking gebeurt mede aan de hand van zijn favoriete muzikale top 5 en zijn guilty pleasures met uiteraard de verhalen achter de muziekkeuze. Sander loopt stage bij Exxact Barendrecht en gaat eind van de maand naar “Hilversum”. Sander heeft bij Exxact onder andere Sportcomplexx gepresenteerd. Op dit moment doet hij elke dag tussen 12.00 en 14.00 uur De Middagshow. Dit is een vrolijk en energiek programma dat de luisteraar de werkdag door helpt. Dat en vooral ook wat hij in het verleden heeft gedaan komt allemaal aan de orde.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: De week van… Hans Groenendijk
In het tweede uur neemt Jos Vis de afgelopen week door van Barendrechter Hans Groenendijk. Hans is een veelzijdig persoon en heeft van alles al gedaan. Van documentairemaker, tot ondernemer, van auteur tot regisseur en van journalist tot presentator. Kortom een bezig baasje. Tussendoor laat Jos de favoriete muziek horen van Hans.

 


Podium Vis

De live-uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur te horen op Exxact Barendrecht. De techniek van het programma is in handen van Sebastiaan van Mill.