Podium Vis: Shinaaz Pitai, Yvonne van der Haven en Danny Bliek

Presentator Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Shinaaz Pitai

In dit 1e uur ontvangt Jos de Barendrechtse zangeres Shinaaz Pitai. Bij de opening van het Binnenhofplein maakte ze indruk met haar optreden. Ook trad ze succesvol op bij het Culturele Café en het Diwali Feest in Het Kruispunt. Verder is zo ook nog een zeer talentvol basketbalspeelster bij CBV Binnenland. Vanavond stelt Jos haar aan u voor. Bovendien geeft ze een mini-concert.

 

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Doorgelicht met: Yvonne van der Haven en Danny Bliek

In dit uur richt Jos de schijnwerper op het duo Yvonne van der Haven en Danny Bliek. Yvonne is een veelzijdig persoon. Is o.a mede-eigenaar van de filmacteerschool, bestuurder van Culturele Alliantie Barendrecht, projectleider van het festival aan de Dijk, filmmaker en filmregisseur. Danny is o.a. docent camera acteren bij de SKVR theaterschool en regisseur bij Sophia TV. Hij is ook de bedenker en schrijver van de film “Het geheim van Sophia”. En hij won kortgeleden samen met Yvonne en  Ellen Barendregt de 2e prijs in het 48 Hour Film Project Eindhoven. Ze werden daarmee de Runner Up met hun korte Western “Alles begon toen”. Kortom alle reden voor Jos om dit duo naar de studio te halen.

 


Podium Vis

De live-uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur te horen op Exxact Barendrecht. De techniek van het programma is in handen van Sebastiaan van Mill.