Podium Vis van dinsdag 27 november 2018

Presentator Jos Vis (2017)
Presentator Jos Vis (2017)

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Doorgelicht met Maria Prooi en Renée Ranti-Prins
In dit uur richt Jos de schijnwerper op het komende Winterfeest Barendrecht en de orkesten van de Harmonievereniging Barendrecht.
Zaterdag 15 december wordt weer het winterfeest georganiseerd in de Oude Dorpskern van Barendrecht. Ook dit jaar is er weer een prachtig programma samengesteld. Maria en Renée komen vertellen wat er allemaal te zien, te horen en te beleven is op het Winterfeest. Verder komt Maria ook alles vertellen over de orkesten van Harmonievereniging Barendrecht.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Santa Run Barendrecht.
In dit uur richt Jos de schijnwerper op de Santa Run Barendrecht. Zaterdag 22 december organiseert de Rotary club Barendrecht voor de zesde maal de Rotary Santa run. Het evenement trekt elk jaar veel deelnemers en ook dit jaar worden weer honderden deelnemers verwacht. Zij zullen allemaal in een kerstmanpak door Barendrecht wandelen of hardlopen. De opbrengst gaat naar hospice “De Reiziger” in Barendrecht, het ‘bijna thuis huis’ dat zijn bestaansrecht sinds de opening in 2016 ruimschoots heeft bewezen. In de studio zijn Bert Pothoven en Jaap van den Berg van de Rotaryclub Barendrecht aanwezig om alles te vertellen over de Santarun en uiteraard ook over de de Rotaryclub zelf.

Jos draait tussen de gesprekken zogenaamde “kerstvis” muziek.

 


Podium Vis

De live-uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur te horen op Exxact Barendrecht. De techniek van het programma is in handen van Sebastiaan van Mill.