Programma dinsdag 31 januari Podium Vis

Podium Vis
Podium Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht en omgeving. Met op dinsdag 31 januari: podcast en muziektheater.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: podcast

In dit uur zijn Teun Nootenboom, Jonathan Wisse, Sem van Loon en Sophie van Hattem te gast.  Teun, Jonathan, Sem en Sophie zijn leerlingen van het grafisch lyceum in Rotterdam. Samen maken ze een podcast over alledaagse zaken. Jos heeft ze uitgenodigd om naar de studio komen om te praten over het hoe en waarom van de podcast. Ook gaan Teun, Jonathan, Sem en Sophie live een podcast in de uitzending maken.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: ‘Trouble in Pantoland – What’s in the Box’

In dit uur is de cast van ‘Trouble in Pantoland – What’s in the Box’ te gast. Theatergroep I.D.E.A. (‘International Drama Group for English Speaking Associates’ ) bestaat 13 jaar en viert dat (begin februari) met een nieuwe Engelstalige muziektheater show. Het script van de voorstelling is geschreven door de Barendrechtse zangeres Sébastienne en haar vader Cees Hol. Sébastienne is ook de regisseur. Naast Sébastienne en Cees zijn in de studio diverse karakters van de show aanwezig, waaronder haar moeder Coby. Voor meer info, zie www.idea-panto.nl

Techniek is in handen van Hans van Hengel.

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht : 106.4 FM in de regio, Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en op het KPN radio-kanaal 1027 en te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 49 (wereldwijd) en het KPN-kanaal 1327 (TV).