Programma Panorama Literama op donderdag 22 september 2022

Chinouk

In Panorama Literama, het LIVE boekenprogramma van ExxactBarendrecht, ontvangt presentator John Brosens op donderdag 22 september veelzijdig auteur Chinouk Thijssen (39) uit Rotterdam. Recentelijk won zij met haar jeugdthriller ‘Gegijzeld’ de Prijs van de Jonge Jury. Daarnaast maakt Chinouk er serieus werk van om de jeugd meer aan het lezen te krijgen: in dit jaar alleen al stapte zij op ruim 50 scholen het lokaal binnen met een enthousiasmerende optreden. Ook is zij heel actief op sociale media als Facebook, Tiktok en Insta.

De gasten in Panorama Literama zijn vaak plaatselijk, regionaal of nationaal bekend en spelen steevast een rol in de wereld van het boek. John Brosens praat met hen over zaken als motivering, beleving, research en stijl van werken.

Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren van 20:00 tot 21:00 uur in de programmareeks ExxactLive!

De uitzendingen van Exxact Barendrecht hoor je overal in de regio. In Zuid-Holland Zuid  via 106.4FM in de ether – of via de kabel  op105.9FM.  Via het internet kun je alle uitzendingen beluisteren via http://www.exxactfm.nl.