Programma Podium Vis op 11 oktober

Podium Vis
Podium Vis

Iedere dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht en omgeving.

Met op dinsdag 11 oktober: Duetten en Popmuziek

tussen 20.00 en 21.00 uur: Duetten.

In dit uur gaat Jos samen met zijn technicus Ray van der Meer mooie duetten laten horen. De geplande gast is helaas verhinderd, daarom hebben Ray en Jos in hun muziekcollectie gekeken welke duetten zij bijzonder of mooi vinden. U hoort vanavond het resultaat!

tussen 21.00 en 22.00 uur: de popband Mudfox

In dit uur is de popband Mudfox te gast. Het bekendste lid van de formatie is Ruben Gouman uit Barendrecht. Hij is betrokken bij veel muziekprojecten in Barendrecht en is geluidstechnicus bij CultuurLocaal. Verder speelt hij o.a. ook percussie in Puur en Simpel (met Glenda Peters en Henk Elderson). Jos heeft Ruben en de overige bandleden uitnodigt om zich voor te stellen en uiteraard om een akoestisch concert te geven..

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 49