Programma Podium Vis op dinsdagavond 20 september 2022

Podium Vis
Podium Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht en omgeving.

Met op dinsdag 20 september: Welzijn en Musical

tussen 20.00 en 21.00 uur: Jaap v/d Kooij:

In dit uur is Jaap van der Kooij te gast. Jaap is inmiddels met pensioen, maar hij is niet achter de geraniums gaan zitten. Hij is ambassadeur van BuurtWelzijn en vrijwilliger bij PCOB Barendrecht, het Vakantiebureau en Carnisse Haven. Kortom hij zorgt voor het welzijn van velen. Alle reden voor Jos om hem een podium te geven.

tussen 21.00 en 22.00 uur: Musical Foxtrot:

In dit uur zijn leden van het theater gezelschap “De Maniacs” te gast. Stichting Maniacs Theaterproducties is een theatergroep bestaande uit getalenteerde amateur- en semiprofessionele spelers. Eén van die getalenteerde amateurspelers is radio-collega Ray van der Meer. Ray komt samen met andere leden alles vertellen over de musical Foxtrot (geschreven door Annie M.G. Schmidt) die zij 1 en 2 oktober 2022 gaan spelen in Theater Zuidplein in Rotterdam. Sterker nog, hij heeft zelfs een dubbelrol! Om alvast te wennen aan het grote publiek, geeft Jos ze alvast een podium.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 49