Programma Zomerfeest komende zaterdag

Barendrechts dagblad

Traditie getrouw wordt ook zaterdag weer het jaarlijkse Zomerfeest gehouden in samen werking het oude dorp. Naast de kramen van winkeliers presenteren zich wederom 12 standwerkers. Het standwerkersconcours is een voorronde van het Nederlands Kampioenschap. Beste standwerker plaats zich voor het kampioenschap dat altijd in september wordt gehouden. Dit jaar is er ook weer veel muziek ( Hidde & Johan, Jukebox en Harmonie de Rustende Moeders). Kinderen kunnen binnen het knutselterras volop hun creativiteit tonen. Zoals gebruikelijk zullen we ook dit jaar weer een steltenact presenteren: BLURB.

HIDDE & JOHAN ( mobiele presentatie)
Op de schouders van deze sterke dwerg loopt Hiddo al spelend over uw evenement.
De interactie is groot, vooral door zijn verschijning…
Hiddo en Johan: muziek voor groot en klein! De mooiste liedjes passeren de revue, voor elk wat wils!
Zingt u ook even mee?
Ideale mobiele act voor binnen en buiten, hilariteit en glimlach gegarandeerd!

JUKEBOX ( mobiele presentatie)
De mobiele Jukebox trekt veel bekijks en neemt u mee terugin de tijd van de zestiger en zeventiger jaren. Met muziek waarop men niet stil kan blijven staan. U zult ook versteld staan hoeveel mensen zich helemaal laten gaan bij het horen van de bekende oude liedjes. Helemaal in stijl is de enthousiaste operator die tevens ingaat op de oude muziekherinneringen en bij wie ook nog leuke presentjes te verdienen zijn. Kortom een gezellige nieuwe act, maar toch
nostalgisch.

HARMONIE DE RUSTENDE MOEDERS ( mobiele presentatie)
De kleinste fanfare te wereld, maar…
met de decibels van een groot korps…
daarenboven speelt deze harmonie nooit vals…
en… steeds in de maat!

CIRCUS THEATER VLADIMIR MET BLURB ( mobiele presentatie)
Een reusachtig, maar vriendelijk, ja, wat eigenlijk? Een moerasgedrocht, gorgelbeest, een spin? Laat uw fantasie de vrije loop! Hij is bereid u een vriendelijke poot te geven of een ‘ferme’ schouderklop. Kan inmiddels knipogen, beheerst de telgang en de polka en zet er soms flink de pas in. Vladimir zet de Blurp op innemende en boeiende wijze in elkaar, voor de ogen van een steeds verbaasder publiek.

SPRINGKUSSEN EN KNUTSELEN ( ’t Vlak )
Voor de kinderen plaatsen we op ’t Vlak een mooi springkussen waar ze zich volop kunnen uitleven. Naast het springkussen is een knutselterras ingericht waar de kinderen naar hartenlust kunnen plakken, knippen en kleuren.