Radiogesprek met vier christelijke lijsttrekkers

Hart voor Barendrecht en Gemeenteloket gaan op dinsdagavond 13 maart in gesprek met vier christelijke lijsttrekkers. Waarom kiezen Leendert Mijnders (SGP-CU) en Peter Luijendijk (CDA) voor een partij ‘met een C in de naam’ en Matthijs van der Welle (VVD) en Arie Kooijman (GroenLinks) voor andere partijen? Het radiogesprek wordt live uitgezonden vanaf de cascade in Het Kruispunt.

Jacomien Glasbergen en Arend Wesdijk

Jacomien Glasbergen (Hart voor Barendrecht) en Arend Wesdijk (Gemeenteloket) gaan dieper in op de drijfveren van vier lijsttrekkers voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Ze hebben gemeen dat ze zich laten leiden en inspireren door Gods Woord, maar waarom voelen ze zich thuis bij vier verschillende politieke kleuren? En welke invloed heeft hun christelijke identiteit op de politieke keuzes voor Barendrecht?

Samenwerking

Gemeenteloket is het politieke en maatschappelijke actualiteitenprogramma van Exxact Barendrecht. Hart voor Barendrecht ontvangt kerkelijke en maatschappelijke initiatieven in haar radioprogramma. Samen presenteren zij dit gesprek op het snijvlak van politiek en geloof.

Live met publiek

Het radiogesprek wordt van 19u00 tot 20u00 live uitgezonden vanaf de cascade in Het Kruispunt. Gasten zijn welkom (gratis). De uitzending is te beluisteren op 106.4 FM (ether), 105.9 FM (kabel), de app en livestream van Exxact Barendrecht. Meer informatie is te vinden op hartvoorbarendrecht.nl en exxact.nl/gemeenteloket.