Regionale talkshow: Hoe blijf je voor altijd jong?

Bar Talk
Bar Talk

Op woensdag 16 november 2022 vindt de vierde editie plaats van de regionale talkshow BAR-talk. BAR-talk is een avondvullende talkshow van én voor de regio (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk) en vindt plaats in Theater het Kruispunt in Barendrecht. Het publiek komt er in deze editie achter hoe je voor altijd jong blijft. De kaartverkoop is gestart.

Over aankomende editie

De aankomende editie staat compleet in het teken van mentale, fysieke en optische gesteldheid. De één start zijn dag altijd met een quinoa ontbijtbowl, de ander helpt moeder natuur een beetje door regelmatig wat botox in die vervelende fronsrimpel te spuiten. De één pakt liever de trap dan de lift, de ander is zeven dagen per week in de sportschool te vinden, maar sluit de dag wél af met een rood wijntje. Dat is tenslotte goed voor je hart. Toch? Hoe zorgen de inwoners van Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard dat ze zich jong blijven voelen?

De hoofdgast is schrijfster en actrice Marjan Berk. Als kwieke 90-jarige kan zij als geen ander haar kijk geven op en mening geven over oud worden maar tóch jong blijven. Sportcoach en fitste man van Nederland Gino Goossens, leeftijd- en eetgedrag coach, personal trainer en diëtist Lisa van Wayenburg en een medisch tatoeëerder van TB Medical/Tattoo Bob Ralph Moelker geven hun visie op hoe je gezond oud wordt en toch jong blijft. Ook het publiek kan meepraten!

Jongerenwerker van KijkopWelzijn Hassani Le Couvreur vertelt over het project Fruit of the Hood, waarin jongeren, door middel van urban workshops en activiteiten, kennismaken en deelnemen aan cultuur.

In de foyer is er een fototentoonstelling te bewonderen waarin tien Barendrechtse ouderen worden geportretteerd. Hoe worden zij oud en blijven zij tegelijk jong? Oude rockers van de band Jungle Commando verzorgen de muziek. En natuurlijk proeft het publiek ook een goede oude rode wijn van De Wijngenoten!

Na de talkshow signeert Marjan Berk haar boeken. Deze worden verkocht door The Read Shop Barendrecht.

Over BAR-talk

BAR-talk is dé talkshow voor de BAR-regio (Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk). In de talkshow wordt er letterlijk en figuurlijk een podium geboden aan lokale onderwerpen, initiatieven en artiesten. Met bekende en minder bekende gasten, spraakmakende onderwerpen, interessante interviews, sport, een proeverij, politiek en muziek. Dit is een initiatief van gebouw Het Kruispunt, Theater het Kruispunt, de Bibliotheek AanZet Het Kruispunt/Carnisselande/Ridderkerk, Groener Gras Producties en Spruit eten & drinken.

Ticketverkoop
BAR-talk vindt plaats op woensdag 16 november vanaf 20.15 uur in Theater het Kruispunt (Barendrecht). De ticketverkoop is gestart via www.bar-talk.nl.